Jarmila Hozzová

autor: Jarmila Hozzová

Regionálna riaditeľka Finsight

O mne

Môj životný príbeh začína v Handlovej, v malom baníckom meste na Hornej Nitre. Vyštudovala som Logistiku služieb na Vysokej škole logistiky v Přerove. Pred spoluprácou so spoločnosťou Finsight som pôsobila vo finančníctve, ale moje profesijné skúsenosti a odbornosť najviac ovplyvnilo pôsobenie v najväčšej retailovej banke na Slovensku v Slovenskej sporiteľni.

Hoci som nevedela ani slovo po maďarsky, prepracovala som sa až na pozíciu riaditeľky pobočky v Štúrove. Z pobočky, ktorá patrila k najhorším na Slovensku a vedenie spoločnosti ju plánovalo zavrieť, sme aj s mojim tímom urobili jednu z najlepších pobočiek vo svojom segmente na Slovensku.

,,Z pobočky, ktorú plánovali zatvoriť, sme s mojim tímom urobili jednu z najlepších pobočiek“

Následne som sa vrátila späť domov, na hornú Nitru do najväčšej poisťovne, Allianz – Slovenská poisťovňa. Práca s ľuďmi je pre mňa životným poslaním, ktoré pre mňa spolu s rodinou tvorí zmysel života.

Vďaka týmto skúsenostiam a profesijnému pôsobeniu v manažmente som sa naučila rozumieť ľuďom – klientom, nie len z pohľadu očakávaní v oblasti financií, ale aj ľuďom – spolupracovníkom v oblasti osobnostného rastu. Svoj život idem po ceste, ktorá sa stala mojim cieľom – byť pre ľudí v mojom okolí príležitosťou na ceste k plneniu snov.

,,Chcem byť pre ľudí príležitosťou. Príležitosťou pre ich lepší život“

Ja ako manažér a môj tím

Môj tím dnes pôsobí hlavne v regióne hornej Nitry a Žiliny. Tvoria ho kolegovia a kolegyne vo veku od 22 až po 50 rokov. Sú medzi nimi mamičky na materskej dovolenke, ktorým vyhovuje možnosť zladiť prácu s výchovou malého dieťatka.

Takisto mám v tíme ľudí, ktorí v minulosti podnikali  a na spolupráci s Finsight oceňujú hlavne možnosť budovať vlastné podnikanie bez rizika a so zázemím spoločnosti Finsight. Mám však v tíme aj ľudí, ktorí sa rozhodli opustiť svoje predchádzajúce zamestnania a v spolupráci so mnou našli priestor na svoj rozvoj a vzdelávanie.

V práci s mojimi kolegami je pre mňa dôležitá otvorená komunikácia, tímová spolupráca a individuálny prístup ku každému členovi môjho tímu. Vždy beriem na zreteľ, že každý potrebuje iný čas na to, aby si osvojil znalosti, aby našiel svoju vnútornú motiváciu a hlavne, aby našiel sám seba. Na druhej strane patrím k manažérom, ktorí sú prísni na seba aj na svoje okolie.

Podpora, odovzdávanie skúseností a priateľská atmosféra sú základom pre spokojný pracovný život. Uvedomujem si, že k spokojnosti v práci dnes človek potrebuje okrem výplaty aj iné benefity. Snažíme sa preto pravidelne organizovať spoločné akcie tak, aby sa ľudia spoznali aj inak ako pracovne.

Veľkým benefitom pre mojich spolupracovníkov je to, že súčasťou týchto akcií sú aj ich rodinní príslušníci, ktorí takto získajú možnosť spoznať kolegov, s ktorými ich partneri trávia v práci čas.

Naše hodnoty

Manažérskym vzorom je pre mňa  Tomáš Baťa, ktorý vybudoval svoje firmy na základe hodnôt, ktoré pretrvávajú dodnes.

,,Manažérskym vzorom je pre mňa  Tomáš Baťa“

SLUŽBA                                                            ZDIEĽANIE

PRODUKT – AKO SYMBOL                                        KOMUNIKÁCIA

HODNOTY A FILOZOFIA                                            INOVÁCIE

KVALITA                                                            LEADERSHIP

TRANSPARENTNOSŤ                                                 VZDELÁVANIE

KOMUNITA

Tak je to aj v našom tíme, dodržiavanie hodnôt, ktoré sú našimi základnými piliermi, prinášajú spokojnosť a úspech. Spolu s tvrdou prácou, kde je klient a kvalita našej služby hlavnou pridanou hodnotou, budujeme komunitu, ktorá prináša výsledky.

Aj vďaka Tomášovi Baťovi moji spolupracovníci pochopili, že vzdelávanie, ktoré im vo firme zabezpečujeme, je to, čo z nich robí lepších odborníkov a vďaka nemu sú dnes v našej práci úspešní a zvyšujú svoju hodnotu na trhu práce.

Spolupráca s nami

Pri hľadaní nových spolupracovníkov sa v rámci tímu zameriavame hlavne na odporúčania, od našich spokojných klientov či dobrých známych. Príležitosť vyberať si kolegov, s ktorými tvoríme komunitu, je ďalší z benefitov, ktorý spoločnosť Finsight ponúka. Riadime sa pravidlom: Buď pozitívny egoista a ukáž príležitosť svojmu okoliu, aby sa aj oni mali lepšie.

Veľmi ma teší, že aj vďaka mojej podpore a vedeniu, sú dnes mnohí moji spolupracovníci považovaní za odborníkov v tom, čo robia, tešia sa rešpektu vo svojom okolí a ľudia vyhľadávajú ich služby. Vďaka tomu, že som si v minulosti prešla od práce na prepážke až po prácu oblastnej riaditeľky, dokážem ľuďom vo svojom tíme odovzdať know – how, ktoré som získavala viac ako desať rokov.

,,Spolupráca s nami = tvrdá práca + usporiadaná firemná kultúra + osobnostný rast,,

Ak aj teba zaujala možnosť riadiť svoj pracovný čas, učiť sa od najlepších odborníkov a lídrov a chceš zažiť úspech, klikni na link a pošli mi svoj kontakt. Dohodneme si stretnutie, na ktorom sa dozvieš, ako sa aj ty vďaka nášmu know – how môžeš stať úspešným.